RTL en EndemolShine werken aan nieuwe koers GTST
vrijdag 13 december 2019

RTL en EndemolShine werken aan nieuwe koers GTST

De afgelopen maanden hebben EndemolShine Nederland en RTL nauw samengewerkt, geïnvesteerd en geïnnoveerd in Goede Tijden, Slechte Tijden. Donderdag werd op de persdag bekend gemaakt welke nieuwe koers wordt ingezet om GTST weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij te maken.

Zo worden de verhaallijnen realistischer, invoelbaar en meer gericht op familie, liefde en vriendschap, zijn er veranderingen doorgevoerd in het schrijfsysteem en in de look & feel van de serie en wordt er meer onderscheid gemaakt in de karakters en zullen personages meer herkenbaar zijn. Een continue proces, waarbij constant gezocht wordt naar de juiste mix van verhalen. Vanaf het nieuwe jaar zijn de eerste resultaten ook zichtbaar en voelbaar voor de kijker.

Al vanaf maandag 30 december is de familie Verduyn te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het wordt een gezellige boel met de komst van de nieuwe familie. Met drie kids, hond Dolly en Opa Henk (Johnny Kraaijkamp Jr.) is het in huize Verduyn in ieder geval nooit saai. De liefdevolle moeder Saskia (Tamara Brinkman) en vader Julian (Cas Jansen) vinden al snel hun draai in het dorp met hun pubers Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noa Zwan). Maar… de familie Verduyn brengt naast gezelligheid ook een geheim mee naar Meerdijk.

Bron: EndemolShine/BM

Bericht delen