RTL-correspondent Erik Mouthaan krabbelt op na ziekte
dinsdag 7 april 2020

RTL-correspondent Erik Mouthaan krabbelt op na ziekte

Erik Mouthaan, RTL Nieuws-correspondent in de Verenigde Staten, meldt op Twitter dat hij “aan het opkrabbelen is na een periode van ziekte”. Hoewel hij niet getest kon worden, denken twee artsen dat hij het coronavirus had. Hij deelt het met zijn volgers om te laten zien hoe “makkelijk het is om het op te lopen”.

Mouthaan heeft zes dagen verhoging gehad, waarvan twee dagen koorts van 39 graden. Ook was hij aan het hoesten en voelde hij druk op zijn borst. Hij zegt dat hij geen moment kortademig is geweest en dat hij niet op corona getest kon worden, omdat de symptomen niet ernstig genoeg waren. “In overleg met mijn huisartsenpraktijk heb ik rust genomen”.

“Nu ben ik drie dagen symptoomvrij, al ben ik nog steeds snel moe”, zegt de 47-jarige Mouthaan. “Mijn lichaam heeft veel slaap nodig. In de afgelopen weken hebben jullie mij een paar keer verslag zien doen vanuit mijn zelfisolatie in mijn appartement”. Mouthaan hoopt de komende week zijn rol als verslaggever op locatie weer op te pakken.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen