dinsdag 16 januari 2018

RTL Boulevard-duo verlengt contract bij RTL

Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz hebben maandag hun contract bij RTL Nederland verlengd. Verlinde is al vanaf de start in 2001 het gezicht van RTL Boulevard. Gerschtanowitz is met inmiddels zes jaar de vaste presentator van het dagelijkse RTL 4-programma in de vooravond.

Daarmee overtreft hij ruimschoots zijn voorgangers, terwijl hij vóór deze periode ook al regelmatig de presentatie voor zijn rekening nam. Het betreft meerjarige contracten.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: “Verlinde en Gerschtanowitz zijn al zes jaar een sterk duo. En RTL Boulevard is voor ons een belangrijk programma, het is een van de vaste waarden van onze vooravond, vijf dagen in de week. De kijker weet het te vinden bij actuele ontwikkelingen, of gewoon om op een luchtige manier bijgepraat te worden. Dat is zeker ook te danken aan deze twee heren en hun vakmanschap om dagelijks een live-programma te maken.”

RTL Boulevard ging in 2001 van start met gemiddeld ruim 600.000 kijkers in de eerste maand. Dit aantal liep in de jaren hierna op naar een blijvend niveau van circa 1 miljoen kijkers.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen