RTL blundert en toont promofilmpje van finalisten Expeditie Robinson
zondag 8 december 2019

RTL blundert en toont promofilmpje van finalisten Expeditie Robinson

Een flinke blunder van RTL 4 zondagochtend: de zender zond een promotiefilmpje uit waarin de finalisten van Expeditie Robinson te zien zijn.

Het reclamespotje zou eigenlijk bedoeld zijn voor volgende week. ‘Nu hoef ik vanavond de halve finale niet te kijken omdat ik toch al weet wie het niet halen’, twittert een teleurgestelde kijker.

In het spotje is te zien dat tv-kok Hugo Kennis, zangeres Shary-An Nivillac en presentatrice Eva Cleven het in de finale tegen elkaar opnemen. Afgelopen zondag was te zien hoe ook oud-model Mariana Verkerk en radio-dj Eva Koreman een plek in de halve finale wisten te bemachtigen. Zij wisten het echter niet tot de finale te schoppen, zo heeft RTL nu verklapt.

“Als gevolg van een menselijke fout is de promo waarin de finalisten van Expeditie Robinson al te zien zijn eenmalig een dag te vroeg uitgezonden. We vinden het uiteraard heel spijtig voor de trouwe fans dat de uitkomst van de halve finale daardoor al bekend is”, laat een woordvoerder van RTL aan de NOS weten.

Bron: AD/BM

Bericht delen