dinsdag 16 januari 2018

RTL betreurt actie van Gordon

RTL Nederland betreurt het dat Gordon woensdagavond in een live uitzending op RTL 4 het persoonlijke telefoonnummer noemde van Connie Breukhoven. RTL gaat hierover met de presentator in gesprek.

”Het te allen tijde handhaven van de uitgangspunten van onze programma’s is voor ons van groot belang” zegt een woordvoerster van RTL Nederland. ”Ondanks het succes van het benefietgala betreuren we dit voorval. We gaan dit intern bespreken en oplossen met alle betrokken partijen.”

Gordon noemde het telefoonnummer van Breukhoven twee keer tijdens de benefietshow Geer en Goor Gaan Nog Effe Door, waarbij ze geld ophaalden voor het Ouderenfonds. De zangeres laat het er niet bij zitten en heeft een advocaat ingeschakeld.

Nadat Breukhoven haar optreden voor de benefietavond afzegde, is ze met Gordon verwikkeld in een vete. Gordon schold haar eerder telefonisch de huid vol. Dat gesprek werd opgenomen door haar en belandde vervolgens op internet.

Een van de betrokken partijen waarmee RTL in gesprek gaat zal producent Talpa zijn. De woordvoerder van John de Mol heeft aan Weekend al laten weten dat Gordon voor verbazing heeft gezorgd op de Talpa-burelen. ”Ik kan wel zeggen dat we met lichte verbazing naar de uitzending hebben gekeken”, aldus de Talpa-woordvoerder.

Bron: RTL Nederland

 

Bericht delen