woensdag 17 januari 2018

RTL 7 verlengt dartsrechten met 3 jaar

Na de ontknoping van het WK Darts 2017 gisteravond, met de zege van Michael van Gerwen, laat RTL weten het contract met Matchroom Sport met 3 jaar te verlengen. Dat betekent dat RTL 7 de komende 3 jaar alle grote toernooien op het scherm brengt.

Van de Premier League Darts en de Grand Slam of Darts tot aan het prestigieuze WK. RTL 7 is overal bij en verslaat de verrichtingen van alle nationale en internationale dartssterren. Zenderdirecteur Marco Louwerens: “Ik vind het geweldig dat we dit nieuws bekend kunnen maken. Darts lijkt almaar populairder te worden en naast de gevestigde namen als Van Gerwen, Van Barneveld en Klaasen, timmeren steeds meer Nederlandse talenten aan de weg. Darts hoort bij RTL7, dus ik ben dolblij met deze nieuwe overeenkomst.”

Het nieuwe dartsseizoen begint van 27 tot en met 29 januari in Milton Keynes met The Masters. Vier dagen later (2 februari) is de openingsavond van de Premier League 2017 in Leeds. In deze spannende competitie nemen de tien beste spelers van de wereld het tot eind mei tegen elkaar op.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen