dinsdag 16 januari 2018

RTL 7 maakt vooravond 'rauwer'

Vanaf maandag heeft RTL 7 een vernieuwde vooravond. Naast De Politie Op Je Hielen! moeten drie nieuwe ‘actieprogramma’s’ de Nederlandse mannen naar de zender trekken: Helden Van 7: Billy The Exterminator, Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter en Destroyed In Seconds.

Billy The Exterminator speelt zich af in Louisiana, waar de familie van Billy Bretherton ongedierte van divers pluimage bestrijdt door ze op een liefdevolle manier terug te plaatsen in de natuur. Van agressieve alligators tot een groep wasberen die in de muur van een kantoorpand leeft. Dog The Bounty Hunter volgt Dog Chapman en zijn familie. De Chapmans proberen loslopende criminelen achter de tralies te krijgen. Gewapend met een bundel spieren en een mat in zijn nek is Dog een geduchte tegenstander.

 

Presentator Ron Pitts laat in Destroyed In Seconds schokkende video’s zien van uiteenlopende verwoestingen. Van Russische straaljagers die met elkaar in botsing komen tot een chemiefabriek die in vlammen opgaat en een coureur de vast zit in een brandende auto. Heftige beelden, waarbij iedereen wil weten hoe het kon gebeuren en vooral hoe het afloopt.

Bron: RTL 7

Bericht delen