dinsdag 16 januari 2018

RTL 5 stimuleert vreemdgaan en misleiden

RTL 5 lanceert maandag het nieuwe programma Cheat On Me. Daarin stellen tien koppels hun relatie maximaal op de proef. Niemand weet van elkaar wie in het dagelijks leven een echt stel vormt.

Onder toeziend oog van Jan Kooijman doen de kandidaten er alles aan om hun echte liefdespartner geheim te houden. De enige manier om niet ontdekt te worden is schaamteloos aanpappen met een ander, onder het oog van de echte partner die niet kan ingrijpen als hij of zij grensoverschrijdend te werk gaat bij het misleiden en verleiden.

In een luxe villa in het zonovergoten Thailand worden alle mannen en vrouwen steeds aan nieuwe partners gekoppeld om zo de andere deelnemers om de tuin te leiden. Tijdens het volbrengen van de opdrachten kan het er verhit aan toe gaan, want alles is geoorloofd. Sensuele blikken, zoenen of nóg intiemer contact, maar ook afstoten, ruzies en tranen kunnen onderdeel zijn van het spel. Wie hoort nou bij wie en hoe ver gaan de kandidaten om hun tegenstanders te overtuigen van de liefde voor hun fake lovers? Het stel dat het beste in staat is om de rest te misleiden, gaat naar huis met 35.000 euro.

Cheat On Me, elke maandagavond om 20.30 uur bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen