dinsdag 16 januari 2018

RTL 5 brengt tattoo-competitie

RTL 5 brengt binnenkort een tattoo-competitie op televisie. In de Amerikaanse realityserie Ink Master: The Next Tattoo Artist strijden tien top tattoo artists om de titel ‘Ink Master’ en de hoofdprijs van 100.000 dollar.

De kandidaten moeten zich onderscheiden door hun lef, passie en creativiteit. Dit doen ze in de twee uitdagingen, die ze per aflevering uitvoeren en waarop zij wekelijks worden beoordeeld door een jury, bestaande uit rocklegende en tatoeageliefhebber Dave Navarro en tattoo icons Chris Nunez en Oliver Peck. Zij bepalen welke tatoeëerders door mogen naar de volgende aflevering en wie de competitie moet verlaten. De tien kandidaten zijn concurrenten, maar moeten ook samenwonen in een huis in New York, waar de onderlinge strijd gewoon door gaat, maar dan op mentaal vlak.

In de eerste aflevering maken de deelnemers kennis met de jury en krijgen ze meteen een extreme uitdaging, in het Meatpacking District in New York. Ze worden voorgesteld aan tien mensen die niet blij zijn met hun tatoeage. De kandidaten moeten al hun creativiteit gebruiken voor een cover up waarmee de persoon in kwestie wel gelukkig is. Ink Master: The Next Tattoo Artist is vanaf 7 juli elke zondag te zien bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen