RTL 4 zoekt collega voor dr. Pol
zaterdag 2 juni 2018

RTL 4 zoekt collega voor dr. Pol

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat in een nieuw programma van RTL 4 op zoek naar een Nederlandse collega voor de wereldberoemde dierenarts dr. Pol, die mogelijk zijn opvolger wordt.

Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. Nederlandse dierenartsen die op zoek zijn naar avontuur en die zich willen vestigen, met of zonder hun gezin, op het platte land van het Amerikaanse Michigan kunnen zich vanaf vandaag inschrijven. Aanmelden kan hier.

De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire tv-serie The Incredible Dr. Pol op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in Michigan centraal staat. Een groep van Nederlandse dierenartsen gaat een tijd meedraaien in Pol’s praktijk. De eigenzinnige Pol – inmiddels 75 jaar – zal hen testen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Zonder de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. Kunnen de Nederlanders aarden in de Amerikaanse gemeenschap en de pittige dierenpraktijk? En wie wordt de potentiële opvolger van dr. Pol?

De serie is volgend jaar te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen