dinsdag 16 januari 2018

RTL 4 brengt Wie Overleeft Nederland?

In het nieuwe RTL 4-programma Wie Overleeft Nederland? neemt boswachter Arjan Postma vanaf 20 mei wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland.

Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Postma ze in duo’s achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen?

Drie dagen en twee nachten leven de BN-ers in en van de natuur. Dat dit het nodige teweegbrengt wordt al snel duidelijk bij de deelnemers. In elke aflevering wordt één gebied verkend, en deze lopen uiteen van Horsterwold, Terschelling en IJsselmonding tot aan het Hart van Drenthe, Vechtdal en de Utrechtse Heuvelrug. In Wie Overleeft Nederland? staan de ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, centraal.

In de eerste aflevering gaan de BN-ers overleven op een van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa Schaufeli, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overvallen door een noodweer.

Uitzending: elke woensdag vanaf 20 mei tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen