dinsdag 16 januari 2018

Rozemarijn Moggré van NOS naar WNL

Presentatrice Rozemarijn Moggré versterkt vanaf komend seizoen het journalistenteam van Omroep WNL. De journalist gaat onder andere het ochtendprogramma Vandaag de Dag presenteren.

Moggré werkte sinds 2008 bij de NOS, waar zij presenteerde voor het NOS Journaal en het NOS Jeugdjournaal. Ook deed ze voor de NOS live-verslag tijdens grote evenementen.

Als presentator en verslaggever werkte ze eerder voor verschillende programma’s van RTV Utrecht. Ook deed ze ervaring op bij NOVA en Standpunt.nl. Moggré studeerde journalistiek en internationale betrekkingen.

In een reactie zegt zij: “Ik heb veel zin in deze nieuwe baan. Het is een kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator. WNL is een journalistieke organisatie en Vandaag de Dag past goed bij mijn ambities en persoonlijkheid.”

Hoofdredacteur Bert Huisjes zegt namens Omroep WNL blij te zijn met de komst van Moggré. “We denken dat Moggré past bij het toegankelijke profiel van de WNL en de ochtendshow. We heten haar van harte welkom.”

Bron: WNL

Bericht delen