dinsdag 16 januari 2018

Roy Donders wint verkiezing beste realityserie

Het programma Roy Donders, (Meer dan) Stylist van het Zuiden heeft de Televizier-verkiezing voor Beste Realityserie gewonnen. Daarmee is het programma geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2014.

De Brabander timmert flink aan de weg met zijn huispakken en is ook op televisie populair. Bezoekers van Televizier.nl hebben massaal gestemd op zijn programma (Meer dan) Stylist van het Zuiden. Hij kreeg 21 procent van de stemmen en liet daarmee Samantha en Michael achter zich.

Barbie en haar man behaalden de tweede plaats met 14 procent van de stemmen. In hun realityseries Samantha en Michael Willen Rust in de Tent en Doe Effe Paranormaal worden de twee Hagenezen gevolgd in hun dagelijks leven.

Het realitystel scoorde net wat beter dan Utopia, dat met 13 procent van de stemmen op een derde plek eindigde.

Televizier schrijft regelmatig op Televizier.nl een voorverkiezing uit in een specifiek genre. De eerste was de Beste Dramaserie. In die verkiezing werden Penoza, Overspel en Dokter Tinus de nummers 1, 2 en 3. In de tweede verkiezing ging het blad op zoek naar het Beste Hulpprogramma. De Rijdende Rechter kwam als winnaar uit de bus, gevolgd door Van de Straat en Verslaafd! De derde verkiezing werd gewonnen door Boer Zoekt Vrouw Internationaal in de categorie Beste Liefdesprogramma. Memories en Love is in the Air waren de nummers 2 en 3.

Bron: Televizier

Bericht delen