dinsdag 16 januari 2018

Rotterdam host van MTV EMA 2016

De MTV European Music Awards worden volgend jaar uitgereikt in Ahoy Rotterdam. De havenstad biedt onderdak aan een van de grootste muziekevenementen wereldwijd: MTV EMA 2016. Het is de tweede keer dat de internationale awardshow in Rotterdam plaatsvindt en voor de derde keer in Nederland.

“We kijken er naar uit om samen te werken met de stad Rotterdam, met een rijke historie en gepassioneerde muziekfans. Het is een ideale locatie voor de show”, aldus Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming/Events bij Viacom. “Ieder jaar zet MTV optredens neer van de grootste artiesten van dit moment. We zijn er zeker van dat Rotterdam en Ahoy de goede setting zijn.”

MTV EMA 2015 vond zondag plaats in het Mediolanum Forum in Milaan. Er zijn meer dan 600 miljoen stemmen uitgebracht. Justin Bieber, Ed Sheeran, Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Macklemore & Ryan Lewis, Taylor Swift en Shawn Mendes zijn onder anderen bekroond met een MTV EMA. Het evenement werd in beeld gebracht door het Nederlandse faciliteitenbedrijf United.

Bron: Viacom International Media Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen