Robert Jensen fileert actuele issues op RTL 5
zondag 7 oktober 2018

Robert Jensen fileert actuele issues op RTL 5

In de nieuwe personality show Jensen op RTL 5 gidst Robert Jensen de kijker op zijn bekende eigenzinnige wijze door de actuele warrige tijden van nu.

Met zijn ongezouten mening daagt hij zijn gasten uit om de discussie aan te gaan over actuele sociale onderwerpen die op ieders leven van invloed zijn, zoals de Brexit, fake news, Trump en de plastic soep.

Robert Jensen: “Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid.”

“Met zijn uitgesproken karakter past Robert Jensen naadloos bij de uitstraling van RTL 5. Hij was een van de weinigen die ook de andere kant van de Amerikaanse verkiezingen onderzocht en dat in beeld heeft gebracht met Jensen kiest voor Amerika. Nu geeft hij zijn kijk op de rest van de wereld in de personality show Jensen”, aldus Werner van Es, programmadirecteur van RTL 5.

Jensen wordt geproduceerd door Fabiola in co-productie met Robert Jensen Producties en is wekelijks vanaf dinsdag 30 oktober te zien op RTL 5 om 21.30 uur.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen