dinsdag 16 januari 2018

Rob Stenders en Sylvana Simons op Radio 6 Soul & Jazz

Rob Stenders (Powned) is nieuwkomer op Radio 6 Soul & Jazz. De dj neemt op woensdagavond plaats achter de knoppen. Sylvana Simons (NTR) keert terug en luidt de dinsdagnacht in. De twee worden onderdeel van Radio 6 Presents, waar bekende radio- en muziekmensen wekelijks achter de microfoon zitten. Op 5 september start de nieuwe programmering met een stevige verankering van de zwarte muziek.

Zendermanager Wilbert Mutsaers: “We zijn enorm blij dat Sylvana Simons straks weer op Radio 6 Soul & Jazz te horen is. Sylvana ademt soul en jazz. En we verwelkomen met even groot plezier Rob Stenders. Deze muzikale duizendpoot staat handenwrijvend klaar om zijn favoriete soul en jazz muziek voor Radio 6 luisteraars te draaien.”

Sylvana Simons draait dinsdag van 23.00 tot 1.00 uur de mooiste en beste soul uit haar eigen collectie. Dit zullen veel classics zijn, maar de luisteraar hoort ook haar nieuwste ontdekkingen. Rob Stenders krijgt op woensdag een plek tussen 19.00 en 21.00 uur. Stenders: “Ik zal samen met de luisteraars een bestand gaan maken waarin alle essentials uit de zwarte muziek terecht komen, aangevuld met de beste nieuwe releases van de afgelopen week.”

Bron: Radio 6/Broadcast Magazine

Bericht delen