Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk gaan tv-serie maken
zondag 7 februari 2021

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk gaan tv-serie maken

Het gesprek zaterdagavond bij Matthijs Gaat Door tussen Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk heeft indruk gemaakt bij de 1.497.000 kijkers van het programma.

De Snollebollekes-zanger was te gast om te praten over zijn voorliefde voor Franse chansons en specifiek voor Jacques Brel. Zijn manier van vertellen, smeuïge verhalen en een cadeau voor Matthijs zorgden voor enthousiasme op social media.

Matthijs van Nieuwkerk is inmiddels zo begeesterd geraakt door de verteller dat hij voorstelde om samen op pad te gaan naar Parijs voor een vierdelige serie over het Franse lied. Dat ziet Rob Kemps ook wel zitten, dus werd aan tafel die afspraak gemaakt.

Wanneer de tv-serie kan worden opgenomen is vanwege corona onduidelijk, maar het zou best kunnen dat we aankomende zomer weer vrijelijk kunnen bewegen door Europa. Mocht dat lukken, dan debuteren Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps mogelijk komend najaar als televisieduo.

Het gesprek tussen Matthijs en Rob werd afgesloten met een uitvoering van Ne me quitte pas door Frank Lammers en Leona Philippo. Het werd een drietalige versie waarin Lammers zingt in het Frans, Phillipo het Engelse gedeelte voor haar rekening neemt en waarin ze samen in het Nederlands afsluiten.

Bron: AD/BM

Bericht delen