Rob Janssen presenteert mobile gameshow Lucky13
dinsdag 5 juni 2018

Rob Janssen presenteert mobile gameshow Lucky13

Op maandag 11 juni gaat Lucky13 van start. De quiz is elke werkdag te zien op SBS6 en overal live mee te spelen via de gratis Lucky13-app.

Iedereen die de Lucky13-app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd, kan meedoen. Het principe van Lucky13 is eenvoudig: je krijgt 13 kennisvragen met elk twee antwoordmogelijkheden. In de aanloop naar de quiz is er de mogelijkheid een klavertje te verdienen, die je als joker kunt inzetten als je een vraag fout hebt beantwoord.

De prijzenpot wordt bij ieder spel verdeeld over alle deelnemers die de reeks van dertien vragen foutloos hebben doorlopen. Iedere werkdag is er 3.000 euro te verdelen. Er worden elke avond twee potjes Lucky13 gespeeld.

De quiz wordt gepresenteerd door radio-dj Rob Janssen. Rob Janssen (1988) werkte in de afgelopen jaren voor radio en televisie. Sinds september 2017 presenteert hij op vrijdag en in het weekend van 12.00 tot 14.00 uur de lunchshow op NPO 3FM. Daarnaast neemt hij, eveneens op NPO 3FM, elke vrijdagnacht de komisch/satirische Freakshow voor zijn rekening. Janssen: ”Het is de eerste keer dat ik met mijn radiohoofd live op tv ben. Ik wens de kijkers veel succes.”

De mobile gameshow is ontwikkeld door Talpa Network.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen