dinsdag 16 januari 2018

RKK komt met eigen Songfestival

RKK zendt in samenwerking met het Leger des Heils op zaterdag 26 mei het tv-programma De Andere Finale uit. Een alternatief songfestival waarbij onbekende talenten uit het werkveld van het Leger des Heils de meest bekende liedjes uit de historie van het Eurovisie Songfestival zingen. De muziek komt uit het rijke archief van het Eurovisie Songfestival en zal velen bekend in de oren klinken.

‘Het Leger des Heils is zowel een kerkgenootschap als een hulpverleningsorganisatie, maar biedt ook internationale hulp en zamelt kleding in. De mensen aan wie het Leger des Heils zorg verleent, hebben opvang nodig, hulp om de weg in het leven (terug) te vinden of zijn op zoek naar de zin van hun leven. Prachtige mensen met bijzondere talenten, dat zijn het. Aan enkele van hen is gevraagd zijn of haar muzikaal talent in te zetten in het televisieprogramma De Andere Finale‘, aldus RKK.

Leo Fijen, hoofd RKK: “Wij laten met dit programma zien dat je geloof kunt omzetten in daden. Mensen helpen, handen uit de mouwen steken, we doen het vanuit ons geloof. Dat zijn raakvlakken tussen het Leger des Heils en omroep RKK.”

Bron: RKK

 

Bericht delen