Ridouan Taghi over bedreiging Peter R. de Vries
woensdag 15 mei 2019

Ridouan Taghi over bedreiging Peter R. de Vries

Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, heeft schriftelijk gereageerd op zijn vermeende opdracht om Peter R. de Vries te vermoorden. De misdaadverslaggever heeft een persoonlijke boodschap gekregen van de man die hem naar het leven zou staan. Dat heeft RTL Boulevard gemeld.

Het is tamelijk uniek omdat Taghi sinds enkele jaren spoorloos verdwenen is. Hij staat op de Nationale Opsporingslijst en het Openbaar Ministerie looft een recordbedrag van 100.000 euro uit voor de tip die leidt naar zijn vindplaats.

In de persoonlijke boodschap gaat Taghi in op het nieuws dat hij opdracht heeft gegeven om de misdaadverslaggever te liquideren. Het is voor het eerst dat de crimineel, die aan het hoofd zou staan van de zogenoemde Mocro Maffia, reageert op nieuws rondom zijn persoon. De volledige boodschap is hieronder te zien.

Dinsdag bracht Peter R. de Vries naar buiten dat hij vijf weken geleden van de politie hoorde dat hij op de dodenlijst van de voortvluchtige Taghi staat en dat de crimineel de opdracht heeft gegeven om hem te liquideren. De misdaadverslaggever bracht het nieuws naar buiten om de zaak “stuk te maken”. Hij hoopte dat door de bekendmaking de dreiging de kop werd ingedrukt.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen