Rick Brandsteder beëindigt televisiecarrière
dinsdag 20 februari 2024

Rick Brandsteder beëindigt televisiecarrière

Rick Brandsteder keert niet meer als presentator terug op televisie. Hij heeft “na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten”, zegt Brandsteder tegen Shownieuws.

De 39-jarige presentator is al een tijdje niet meer op de buis nadat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek vanwege een alcoholverslaving. Het gaat inmiddels goed met hem.

“Ik zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten. Dat geeft mij een fijn gevoel”, vertelt Brandsteder. Hij zegt dat hij al langer met het idee in zijn hoofd zat, en dat hij na zijn periode in een kliniek in Zuid-Afrika en opnames van Het Perfecte Plaatje de bevestiging kreeg dat het voor hem “wel mooi geweest was”.

De presentator kijkt terug op een fijne carrière. “Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg.”

De presentator, de oudste zoon van tv-persoonlijkheid Ron Brandsteder, was het grootste deel van zijn carrière actief voor RTL. Hij presenteerde er onder meer Wie is de Chef?, Temptation Island, Five Days Inside, De Bachelor en De Bachelorette en Expeditie Robinson.

Ook was Brandsteder regelmatig te zien in RTL Boulevard. Vorig jaar was hij een van de kandidaten van Het Perfecte Plaatje.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen