Remake Miami Vice in de maak
woensdag 17 januari 2018

Remake Miami Vice in de maak

Miami Vice, de roemruchte politieserie uit de jaren tachtig, komt waarschijnlijk terug op de Amerikaanse televisie. Het Fast & Furious-duo Vin Diesel en Chris Morgan heeft plannen voor een remake die door NBC moet worden uitgezonden.

In de originele serie speelde Don Johnson als James ‘Sonny’ Crockett en Philip Michael Thomas als Ricardo ‘Rico’ Tubbs, twee detectives van de Metro-Dade Police Department in Miami. Het werd een enorme hit en de vijf seizoenen werden wereldwijd uitgezonden. De serie week sterk destijds af van de standaard-politieseries en werd vooral geroemd om de integratie van muziek en z’n  visuele effecten.

Acteur en producer Diesel werkt met scenarioschrijver Morgan aan de remake. Het zou de eerste productie zijn van Diesel’s productiemaatschappij One Race TV voor NBC, de zender die in de jaren tachtig ook de oorspronkelijke serie uitzond. Behalve Diesel en Morgan is ook Universal betrokken bij het project. Of de verhaallijnen van toen nu weer worden opgepakt is nog niet duidelijk. Ook is nog niet bekend wie de rollen in de nieuwe serie gaan spelen.

Bron: BM

Bericht delen