dinsdag 16 januari 2018

Reisprogramma Roadtrippers bij RTL 5

Vanaf zaterdag 10 oktober is Roadtrippers te zien bij RTL 5. In dit competitieve reisprogramma gaan twee teams de strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers aflegt, verdient de meeste roem.

Roadtrippers is zaterdag om 17.00 uur eerst te zien op RTL 5 en vanaf 18.00 uur ook te volgen op het YouTube-kanaal van StukTV en via RTL XL.

Het eerste team bestaat uit de mannen van StukTV, Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt. Met bijna 800.000 volgers hebben zij één van de grootste YouTube kanalen in Nederland. Ze nemen het op tegen team twee met JayJay Boske, Tess Milne en, nieuw in Roadtrippers, Kraantje Pappie.

Het startpunt is Times Square in New York. Voor echte noodgevallen krijgen beide teams een budget mee van maar 100 dollar. In de eerste aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Vanaf aflevering twee kunnen de avonturen vooruitgekeken worden op RTL XL.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen