Red Bull Street Style Wereldkampioenschap op Insight TV
maandag 11 november 2019

Red Bull Street Style Wereldkampioenschap op Insight TV

Insight TV heeft de krachten gebundeld met wereldwijd multi-platform kanaal Red Bull TV om het Street Style Football Wereldkampioenschap 2019 live uit te zenden in 4K UHD HDR op zaterdag 16 november. Nederlandse sterren Jesse Marlet en Laura Dekker zullen meespelen naast ander internationaal talent.

Om het live te kijken zul je even moeten opblijven, maar des te meer tijd heb je om in de perfecte voetbalstemming te komen: het 90 minuten durende event start om 02.00 uur Nederlandse tijd in Miami, USA en Nederlandse kijkers kunnen het kampioenschap live bekijken op KPN kanaal 38 (HD) of 692 (UHD), via T-Mobile Thuis of www.Insight.TV. Mocht je de live uitzending niet redden, dan wordt het herhaald gedurende het weekend.

Nederlandse freestyle voetbalkampioen Jesse Marlet is een van de talenten die meedoet aan de competitie. De ster uit Amersfoort is pas 21 jaar oud, maar heeft al een Nederlands kampioenschap en een bronzen medaille van het Europese kampioenschap in de pocket. De 19-jarige Laura Dekker timmert minstens net zo hard aan de weg. Ze is de huidige vrouwelijke Nederlandse en Europese kampioen en wil niets liever dan ook het Street Style Wereldkampioenschap aan die lijst toevoegen.

Bron: Insight TV/BM

Bericht delen