woensdag 17 januari 2018

Record voor FOX Sports Eredivisie

De wedstrijd Feyenoord – PSV heeft op FOX Sports Eredivisie zondag gemiddeld 826.000 kijkers getrokken (Bron: SKO, 6+). Het is daarmee de best bekeken wedstrijd ooit op FOX Sports Eredivisie.

De topper in de Eredivisie eindigde in een 2-1 overwinning voor de Rotterdammers, die nu steeds dichter bij hun eerste landskampioenschap sinds 1999 komen.
 
Tijdens Ajax – PSV werd in de laatste speelronde voor de winterstop het vorige record gevestigd. Toen stemden 820.000 kijkers af op de topper. Zondag keken er gemiddeld 758.000 (SKO, 6+) voetballiefhebbers naar Feyenoord – PSV op FOX Sports Eredivisie 1. Op FOX Sports Eredivisie 5, waar tevens een uitgebreide voor- en nabeschouwing was te zien, keken er tegelijkertijd gemiddeld nog eens 68.000 (SKO, 6+) mensen naar de live wedstrijd.

Dat het vorige record uit december nu al wordt verbroken geeft blijk van de groei in beschikbaarheid van FOX Sports Eredivisie in de Nederlandse huishoudens. De live tv-zender van het Eredivisie voetbal introduceerde afgelopen zomer een nieuw samenwerkingsmodel met veertien tv-aanbieders zoals KPN, Caiway en Delta. Daarmee profiteert de consument sinds de start van dit Eredivisie seizoen van lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie.

Bron: FOX/BM

Bericht delen