dinsdag 16 januari 2018

Reallifesoap Andy van der Meijde bij SBS 6

SBS 6 brengt vanaf eind februari de reallifesoap met Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli. Voetballer Andy van der Meijde en zijn verloofde, ex-playmate Melisa Schaufeli, zijn maandenlang gevolgd door camera’s.

Centraal in de soap staan Van de Meijdes voorbereidingen om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Maar vooral ziet de kijker de dagelijkse beslommeringen van het stel en hun kinderen. Terwijl Schaufeli heel actief is met onder andere haar kapperszaak hangt Andy liever lui op de bank. De vraag is of het Van der Meijde lukt om zijn wilde verleden voorgoed achter zich te laten en zich over te geven aan het Apeldoornse familieleven.

Schaufeli is bekend van haar deelname aan het realityprogramma Paradise Hotel en was te zien in De Gouden Kooi. Ook stond ze twee keer in Playboy. Tegenwoordig runt zij een succesvolle kapperszaak. Van der Meijde was jarenlang actief bij verschillende topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij ook een feestbeest en een rokkenjager. In de soap over zijn leven zien we onder andere hoe hij zich richt op de cursus Trainer Betaald Voetbal. De soap, genaamd Andy & Melisa, is vanaf 28 februari elke vrijdag te zien bij SBS 6.

Bron:  SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen