woensdag 17 januari 2018

Reality-programma De Bachelor bij Net5

De Bachelor, een internationaal succesvol reality-format, gaat binnenkort in Nederland van start met een nieuw seizoen. Met Robbert Jonkheer (32) als gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het Griekse eiland Skyros.

Tijdens de meest uiteenlopende dates leert hij de dames steeds beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt hij afscheid van degenen die het minst bij hem passen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren. 

Robbert Jonkheer is 32 jaar, woont in Amsterdam en werkt bij Heineken International. Hij ziet zijn deelname aan De Bachelor als “een unieke kans”. Hij is een charmante, avontuurlijke man die met beide benen op de grond staat en serieus op zoek is naar een relatie.

Het van origine Amerikaanse format loopt al twintig seizoenen lang bij ABC. En met succes: in 2015 was The Bachelor in de USA het best scorende programma in zijn genre, doelgroep en tijdvak. Daarnaast is de show in 27 landen te zien met in totaal meer dan 1.000 afleveringen en diverse spin-offs, zoals The Bachelorette

De Bachelor is vanaf dinsdag 28 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen