Ranking the Stars komt niet terug bij BNNVARA
vrijdag 25 november 2022

Ranking the Stars komt niet terug bij BNNVARA

Ranking the Stars keert definitief niet terug bij BNNVARA. ‘Voor de duidelijkheid: ook niet met een andere presentator dan Paul de Leeuw’, schrijft de omroep vrijdag in een verklaring.

Het meest recente seizoen, gepresenteerd door Eddy Zoëy, trok vorig jaar weinig kijkers naar RTL 5. Paul de Leeuw, sinds 2021 weer werkzaam voor BNNVARA, vertelde begin november in een interview met SBS6 dat al werd nagedacht over kandidaten. BNNVARA liet daarop weten dat De Leeuws uitspraak wat voorbarig was.

‘De afgelopen maanden is uitvoerig onderzocht of een nieuw seizoen kon worden gemaakt. Maar dan in een andere opzet, die aansluit bij de thema’s die BNNVARA belangrijk vindt. Uiteindelijk zijn we daar inhoudelijk niet uitgekomen’, schrijft de omroep. BNNVARA beklemtoont dat het De Leeuw en de productiemaatschappij Medialane ‘vrij staat om het programma voor een andere omroep te gaan maken’.

Ranking the Stars is al bijna vijftien jaar op televisie. In het programma rangschikken BN’ers elkaar aan de hand van allerlei vragen. In 2019 verhuisde het programma van BNNVARA naar RTL nadat De Leeuw de overstap naar de commerciële omroep had gemaakt. RTL maakte onlangs bekend niet langer door te gaan met de show.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen