dinsdag 16 januari 2018

Raad van Bestuur Talpa compleet

Met de benoeming van Shashi Baboeram Panday tot Chief Financial Officer en die van Barry Masclee tot Chief Corporate Officer is de top van Talpa Holding op sterkte. Beide heren vormen samen met oprichter en eigenaar John de Mol en CEO Pim Schmitz het vierkoppige bestuur van de Talpa-organisatie.

Vanuit Talpa Holding wordt een groep van bedrijven aangestuurd, die elk een eigen directie hebben. Daaronder zijn Talpa Media (het ontwikkel-, productie- en distributiebedrijf), Talpa Radio (538, Slam FM en een belang in 100% NL) en Talpa Music (inclusief het eigen platenlabel 8ball Music). Ook het contact met de deelneming in SBS Broadcasting Nederland wordt vanuit Talpa Holding onderhouden.

De benoeming van een nieuwe CFO was aan de orde sinds het vertrek van Mark Ramakers. Shashi Baboeram Panday vervulde de functie al op interimbasis sinds 1 juli van dit jaar. Baboeram Panday is opgeleid tot openbaar accountant (AA) en werkte zeven jaar bij accountantskantoor Deloitte voordat hij in 2007 als Concern Controller in dienst kwam bij Talpa.

De functie van Chief Corporate Officer is nieuw voor Talpa Holding. In de portefeuille van Barry Masclee vallen Juridische en Fiscale Zaken, Corporate Development, M&A en Human Resources. Masclee is fiscaal jurist van huis uit en werkt al sinds de oprichting van het mediabedrijf bij Talpa. Voor die tijd was hij een aantal jaren Group Tax Manager bij Endemol.

Bron: Talpa/Broadcast Magazine

Bericht delen