Quinty Trustfull over de laatste aflevering van Koffietijd
vrijdag 26 mei 2023

Quinty Trustfull over de laatste aflevering van Koffietijd

Na vele jaren komt er vandaag een einde aan het programma Koffietijd bij RTL 4. Quinty Trustfull denkt dat zij en de andere presentatoren “vooral gaan genieten” van de dubbele uitzending die ze vandaag maken.

Dat heeft ze gemeld in Goedemorgen Nederland. “We gaan twee uur Koffietijd maken, echt van tien tot twaalf. En dan komen er zo’n 38 gasten en artiesten. Dus ik verheug me er enorm op.”

Naast Trustfull zullen ook presentatoren Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland vandaag aanwezig zijn. Het ochtendprogramma was voor het eerst in 1994 te zien met Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij, maar stopte in 2001. Vanaf 2010 keerde het programma terug op televisie. Het programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Het besluit voor het einde van het programma is genomen door de VriendenLoterij en de Nationale Postcode Loterij. De afgelopen 12,5 jaar sponsorden zij Koffietijd. Omdat het RTL-programma niet genoeg kijkers bereikt en de contracten nu aflopen, is besloten de stekker eruit te trekken.

Bron: WNL/BM

Bericht delen