Promenade met Diederik Ebbinge keert mogelijk terug
woensdag 23 november 2022

Promenade met Diederik Ebbinge keert mogelijk terug

Diederik Ebbinge ziet graag een terugkeer van de satirische talkshow Promenade. Een woordvoerder van de NTR zegt tegen het ANP graag in gesprek te gaan met Ebbinge.

Aanleiding voor het gesprek zijn de uitspraken die Ebbinge over Promenade deed in het RTL 4-programma Isola di Beau. Daarin zei Ebbinge “echt spijt” te hebben dat hij eind vorig jaar na drie seizoenen stopte met Promenade.

Hij was er destijds “gewoon klaar mee”. Inmiddels mist Ebbinge de show en wil hij dat het terugkeert op televisie. “Dat ga ik nog wel een keer doen”, zei Ebbinge in Isola di Beau.

Promenade werd een culthit van de NPO. Hoewel de recensies lovend waren, bleven de kijkcijfers gemiddeld tussen de 200.000 en 300.000 hangen. In de show parodieerden Ebbinge, Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen de Nederlandse mediawereld. Tin Can is de producent van Promenade.

De roep om de terugkeer van Promenade zwol afgelopen weekend op sociale media aan, na de onthullingen rond Matthijs van Nieuwkerk en zijn wangedrag achter de schermen bij DWDD.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen