dinsdag 16 januari 2018

Prijs voor beste tv-commercial ooit

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Ster wordt de Ster Gouden Loeki Aller Tijden uitgereikt. Dé prijs voor de populairste en meest memorabele tv-commercial aller tijden. Nog 50 commercials zijn in de race voor deze felbegeerde, eervolle Loeki die eind november wordt uitgereikt.

De 50 commercials zijn gekozen door een representatief en onafhankelijk publiekspanel van GfK. Een vakjury zal zich nu over deze 50 commercials buigen. Alle 50 genomineerden zijn bekijken op www.welovereclame.nl.

De vakjury gaat bepalen welke 12 commercials doorgaan naar de allesbepalende laatste ronde. De eindstem is natuurlijk weer voor het publiek. Opnieuw zal een groot publiekspanel van GfK daarna de 12 commercials beoordelen, waarna de absolute nummer 1 naar voren komt.

Voorzitter Barbera Wolfensberger van de vakjury: “Het is een feestje om al die prachtige, creatieve, grappige, soms ontroerende commercials uit 50 jaar Ster terug te zien. Het is een eer en een fikse uitdaging om deze longlist samen met mijn collega-juryleden terug te brengen tot de 12 kanshebbers voor de Ster Gouden Loeki Aller Tijden.

Bron: Ster

Bericht delen