Presentatie De Nieuwe Lekkerbek in handen van Weerdenburg en Van Duin
vrijdag 6 juli 2018

Presentatie De Nieuwe Lekkerbek in handen van Weerdenburg en Van Duin

Marlijn Weerdenburg presenteert samen met André van Duin vanaf woensdag 1 augustus De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In het nieuwe MAX-programma worden lekkerbekken uitgedaagd de vakkundige jury te overtuigen en uiteindelijk heel Nederland te laten genieten van hun innovatieve eetuitvinding.

André van Duin werd al eerder als presentator bekend gemaakt. Weerdenburg is bekend als actrice van onder andere de serie Danni Lowinski en van haar deelname aan Wie is de mol? Daarnaast presenteerde ze de programma’s Broodje Gezond en De Medicijnmannen.

In De Nieuwe Lekkerbek bereiden kandidaten hun vernieuwende eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Weerdenburg en Van Duin. Vervolgens presenteren zij hun gerecht aan de jury. Die beoordeelt de eetuitvindingen op originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid. De vakjury bestaat uit Robert Kranenborg, Daan Faber, Ellen Scholtens en Alain Caron.

Naast presentatieduo Weerdenburg en Van Duin en de jury zien we Janny van der Heijden ook in De Nieuwe Lekkerbek. Zij weet alles over eten en geeft uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten.

Hobbykoks, thuisbakkers, gastronomen en culinaire uitvinders die er van overtuigd zijn dat hun eetuitvinding de nieuwe tompouce, kroket of kapsalon is, kunnen nog steeds meedoen. Aanmelden kan op www.maxvandaag.nl/lekkerbek.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen