PowNed komt met Dit is niet mijn wereld vriend
zaterdag 9 maart 2019

PowNed komt met Dit is niet mijn wereld vriend

In het nieuwe programma Dit is niet mijn wereld vriend krijgen twee BN’ers de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld waar ze niets van weten, maar zonder enige twijfel wel iets van vinden. De serie start 19 maart op NPO 3.

Dit is niet mijn wereld vriend wordt gepresenteerd door Charlotte Pieters, bekend als verslaggeefster voor PowNews en de veelgeprezen documentaire Crème de la Crooswijk. Pieters: “Dit is niet mijn wereld vriend geeft een heerlijke inkijk in werelden die vaak een ver-van-onze-bed-show zijn. De boodschap? Kom uit je bubbel en bekijk het leven eens vanuit de ander!”

Om de afstand te verkleinen neemt Charlotte Pieters de tegenpolen op sleeptouw en trekken ze twee dagen met elkaar op. De BN’ers nemen een kijkje bij elkaar thuis, lopen mee tijdens het werk, ontmoeten familieleden en gaan helemaal op in elkaars omgeving. Zullen ze elkaar proberen te overtuigen of wordt de kloof tussen de twee alleen maar groter?

De duo’s in de serie zijn: militair Marco Kroon en cabaretier Stefano Keizers, Pegida-voorman Edwin Wagensveld en kunstenares Katinka Simonse (Tinkebell), vlogger Tim van de Teunenbroek (Snapking) en schrijver Herman Brusselmans, influencer Koen van Dijk (alias Koen Kardashian) en kickbokskampioen Jamal Ben Saddik en tot slot voormalig turnster Verona van de Leur en journalist Danny Ghosen.

Dit is niet mijn wereld vriend is vanaf 19 maart om 21.15 uur te zien bij PowNed op NPO 3.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen