Plien van Bennekom gaat Heel Holland Bakt Kids presenteren
vrijdag 21 april 2023

Plien van Bennekom gaat Heel Holland Bakt Kids presenteren

Plien van Bennekom is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids. Voor Omroep MAX presenteert ze komend seizoen de bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers.

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben weer uiteenlopende opdrachten bedacht en kunnen niet wachten om de diverse baksels te proeven. Ook presentatrice Plien van Bennekom staat te popelen om te beginnen. Zij loopt echter iets té hard van stapel, zo is hier te zien.

Plien van Bennekom vindt dat ze gebakken zit: “Nu ik heb kennisgemaakt met Janny en Robèrt, kan ik niet wachten om te beginnen met Heel Holland Bakt Kids. Ik heb er enorm veel zin in!” Zij is de opvolger van Edson da Graça.

Het succesrecept van Heel Holland Bakt Kids blijft onveranderd. Presentatrice Plien gidst de kinderen, samen met hun bakmaatje, door de opdrachten die de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben bedacht. Wie wordt de beste junior thuisbakker van Nederland? De startdatum van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids wordt later bekendgemaakt.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar een format van Love Productions.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en Plien van Bennekom/MAX

Bericht delen