dinsdag 16 januari 2018

Philip Freriks maakt programma voor Geschiedenis24

Philip Freriks gaat een programma maken voor het publieke themakanaal Geschiedenis24. In de zevendelige reeks Vierkante Ogen bespreekt hij spraakmakende fragmenten uit de Nederlandse tv-historie. Freriks doet dat onder het motto ‘Wie het verleden kent, begrijpt het heden’. Ter gelegenheid van 60 jaar Nederlandse tv bespreekt hij de fragmenten met gasten.

Dat zijn Jan Mulder en Wilfried de Jong, Carel Kuyl en Antoinette Hertsenberg, Margôt Ros en Arjan Ederveen, Bram van Splunteren en Jean-Pierre Geelen, Berend Boudewijn en Guus Verstraete en Bert van der Veer en Cornald Maas. Zij laten hun licht schijnen op de impact van satire, amusement, nieuws, sport, talkshow, jeugd en emo-tv.

Van 19 augustus tot en met 1 september is het te zien op het themakanaal Geschiedenis24 of via Geschiedenis24.nl. In het kader van promotie van de digitale themakanalen worden in de zomermaanden programma’s ‘doorgeprikt’ naar Nederland 2. Op 19 augustus en 23 augustus tot en met 1 september is Geschiedenis24 om 10.00 uur op ook op Nederland 2 te zien met onder meer Vierkante Ogen.

Bron: Mediajournaal

Bericht delen