dinsdag 20 februari 2018

Peter R. de Vries terug bij SBS6 met De Raadkamer

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vanaf donderdag 1 maart terug bij SBS6 met Peter R. de Vries: De Raadkamer. In dit nieuwe programma, dat live wordt uitgezonden, discussieert hij met verschillende experts uit de strafrecht- en mediapraktijk over de meest actuele onderwerpen uit de wereld van de misdaad.

Rechtspraak is in Nederland openbaar, behalve in de Raadkamer waar rechters achter gesloten deuren bespreken of een verdachte schuldig is of niet. In het SBS6-programma Peter R. de Vries: De Raadkamer blijft echter niets geheim.

Alle nieuwswaardige ontwikkelingen in de opsporing, de rechtspraak, de advocatuur, de misdaadjournalistiek, het gevangeniswezen, de forensische wetenschappen en bij de politie worden in deze wekelijkse talkshow openlijk besproken. De Raadkamer zit dicht op de actualiteit: het nieuws van de dag bepaalt de onderwerpkeuze. 

Peter R. de Vries ontvangt elke week drie experts aan tafel uit de strafrecht- en mediapraktijk, zoals advocaten, officieren van justitie, rechters, rechercheurs, journalisten, onderzoekers, wetenschappers, pathologen en slachtoffers of nabestaanden. Zij vormen een panel in De Raadkamer. Daarnaast is er ook ruimte voor eenmalige, actuele gasten die gedurende de uitzending aanschuiven.

Peter R. de Vries: De Raadkamer wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: SBS6, vanaf donderdag 1 maart, wekelijks om 21.30 uur.

Bron: SBS/BM

Bericht delen