dinsdag 16 januari 2018

Pete Flamman in management Viacom International

Viacom International Media Networks heeft bekend gemaakt dat Pete Flamman is benoemd tot nieuwe Senior Vice President Brands Noord-Europa. In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor alle VIMN merken in Noord-Europa, waaronder Comedy Central, MTV, Nickelodeon en Spike.

In deze nieuwe functie zal hij rechtstreeks rapporteren aan Magnus Kastner, Executive Vice President en Managing Director van VIMN Noord-Europa. Flamman zal zich vestigen in Amsterdam.

“Ik kijk erg uit naar de samenwerking met mijn nieuwe team in Noord-Europa en naar het leren kennen van de getalenteerde collega’s binnen VIMN. VIMN heeft een portfolio van merken met geweldige en originele content. Dat zijn voor mij de belangrijkste elementen voor succes in traditionele en nieuwe media. Ik heb kennis van de Noord-Europese markt en ik kan niet wachten om te beginnen aan deze uitdagende functie”, zegt Pete Flamman.

Voorheen werkte Flamman 14 jaar lang bij Turner Broadcasting, waar hij begon als Vice President Business Development. Later kreeg hij verschillende functies binnen het General Management en was hij een belangrijke factor binnen de ontwikkeling van het portfolio van Turner Broadcasting in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Bron: Viacom

Bericht delen