Pauls Nummer 1 Show vanaf november bij RTL 4
woensdag 9 oktober 2019

Pauls Nummer 1 Show vanaf november bij RTL 4

Vanaf zaterdag 2 november nodigt Paul de Leeuw wekelijks gasten – in alle soorten en maten – uit in de studio voor een uitdagende spelshow. Ze hebben 1 ding gemeen: ze zijn allemaal een Nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of willen graag iets voor de 1e keer gaan doen.

Van de eigenaar van het grootste konijn van Nederland, tot de eerste spreekbeurt van je kind, alles komt voorbij in Pauls Nummer 1 Show. In elke aflevering spelen drie gasten onder leiding van Paul een prikkelende quiz met een twist. De beste speler is dé Nummer 1 van de avond en speelt in de finale om een prijs voor iemand uit de zaal, die ook – gedurende de uitzending – ergens eerste in is geworden.

In deze spelshow, gevuld met humor, muziek, bijzondere verhalen en de meest uiteenlopende vragen, leren we de gasten én onszelf beter kennen en met de verrassende antwoorden is discussie op de bank voor de tv gegarandeerd. Pauls Nummer 1 Show is vanaf zaterdag 2 november wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4. Het programma wordt geproduceerd door Medialane.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen