Paul de Leeuw maakt mensen blij in Paul Pakt Uit
zaterdag 16 maart 2019

Paul de Leeuw maakt mensen blij in Paul Pakt Uit

Vanaf zaterdagavond 30 maart is de eerste programmareeks van Paul de Leeuw bij RTL te zien: Paul Pakt Uit. De Leeuw geeft cadeaus weg op een grootse, lieve, hilarische of ontroerende manier, te midden van het studiopubliek én de negenkoppige huisband onder leiding van Stef de Hond. Ook gaat hij het land in: zelfs in het holst van de nacht deelt hij cadeaus uit.

De anderhalf uur durende show is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. De Leeuw voelt zich als een vis in het water in Paul Pakt Uit: “Mensen blij maken met een klein gebaar, een kadootje, een liedje of een artiest. Kortom: in Paul Pakt Uit ben ik de blije eikel!“

Paul Pakt Uit is een programma voor het hele gezin. Peter van der Vorst, Directeur Content & Marketing RTL: “Paul de Leeuw heeft als maker het grote talent om de harten van jong en oud te raken. Als er één programma is waarvoor je met het hele gezin op de bank kruipt, dan is het wel Paul Pakt Uit, een echte feelgoodshow met een knipoog. Precies het familiegevoel voor de zaterdagavond van RTL 4.”

Paul Pakt Uit wordt geproduceerd door MediaLane en is vanaf zaterdag 30 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen