Patty Brard presenteert Zo goed als nieuw bij SBS6
zondag 9 juni 2019

Patty Brard presenteert Zo goed als nieuw bij SBS6

Patty Brard gaat het nieuwe programma Zo goed als nieuw presenteren voor SBS6. Daarin reist ze door heel Nederland om spullen met een emotionele waarde te laten restaureren, vertelde ze bij Shownieuws. Het programma Zo goed als nieuw is vanaf september te zien. Het wordt geproduceerd door Talpa.

“Ik kan me voorstellen dat je vader bijvoorbeeld al jaren een oldtimer in de garage heeft staan, hoe mooi zou het dan zijn als je mij belt en dat we dat we dan stiekem ’s nachts die oldtimer weghalen, een andere auto onder het zeiltje zetten en die oldtimer dan met vakmensen restaureren”, zegt Patty Brard.

Zonder dat de eigenaren van de spullen het weten, laten vrienden of familieleden het voorwerp met een bijzonder verhaal restaureren. Hiervoor zijn door heel het land ambachtslieden ingeschakeld. Mensen kunnen de makers van het programma benaderen en dan gaan zij kijken of het mogelijk is de spullen voor hen te herstellen.

RTL 4 komt overigens met een vrijwel identiek programma. De voormalige RTL Late Night-host Humberto Tan gaat The Repair Shop presenteren, een van de BBC overgewaaid format over het repareren van goederen. In het programma kunnen mensen beschadigde voorwerpen die veel emotionele waarde hebben weer laten herstellen. RTL-baas Peter van der Vorst liet eerder zijn enthousiasme blijken over dit format. “Ik vind het geweldig dat we deze BBC-hit naar RTL 4 brengen. Dit programma is een unieke combinatie van vakmanschap, bijzondere objecten en de verhalen die eraan vast zitten.”

Bron: BM

Bericht delen