Patty Brard keert terug bij SBS6
dinsdag 12 maart 2019

Patty Brard keert terug bij SBS6

Patty Brard (63) heeft een vierjarig exclusief contract met Talpa Network getekend. Binnenkort keert ze terug bij SBS6, de zender waar zij al eerder te zien was.

Vanaf maandag 18 maart is Brard al een week lang te zien bij 6 Inside als vervangster van Albert Verlinde tijdens zijn vakantie en over enkele weken verschijnt ze ook bij Shownieuws. Later dit jaar krijgt ze bij SBS6 een nieuw programma en mogelijk is ze in de toekomst ook nog bij Net5 te zien.

Patty over haar verbintenis met Talpa Network: “Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Dit voelt op alle fronten als thuiskomen! Onlangs heb ik eenmalig Albert Verlinde vervangen in 6 Inside. Dat beviel goed en daarna ben ik door Talpa benaderd met als gevolg dat ik nu bij SBS6 een mooi scala aan mogelijkheden krijg. Hieruit blijkt dat de zender een grote waardering voor mij heeft. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die mij bij Talpa geboden worden en heb veel zin om binnenkort weer volop voor SBS6 aan de slag te gaan. Het wordt een mooie samenwerking, daar heb ik alle vertrouwen in.”

Directeur Televisie Marco Louwerens over de nieuwe samenwerking met Patty: “Patty is een creatief multitalent met een ongekende dosis televisie-ervaring en een groot hart voor de medemens. Ik verwacht dat de kijkers van SBS6 haar weer omarmen, om te beginnen bij 6 Inside en Shownieuws. Later dit jaar is ze ook te zien in een heel nieuw ‘human interest’ programma dat we voor haar ontwikkelen. Patty is een publiekslieveling die de SBS6-kijkers feilloos aanvoelt en daarom echt bij deze zender hoort.”

In januari maakte Brard nog via Instagram bekend dat zij drie jaar aan de slag ging voor RTL. Maar dat bleek niet door te gaan.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen