Pathé Drive-In Bioscoop gaat van start in Amsterdam
donderdag 23 juli 2020

Pathé Drive-In Bioscoop gaat van start in Amsterdam

Op het terrein van Borchland in Amsterdam-Duivendrecht opent op vrijdag 31 juli de Pathé Drive-In Bioscoop. Daar kunnen bezoekers vanuit hun auto kijken naar films zoals Bohemian Rhapsody, The Lion King, Green Book, Mees Kees in de wolken en Penoza: the final chapter.

De Drive-In Bioscoop is gedurende drie weken iedere dag geopend. Op het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter worden dagelijks van ‘s middags tot ‘s avonds diverse films getoond. De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en biedt plaats aan 120 auto’s.

Omdat de films op een LED-scherm worden getoond, kunnen bezoekers ook overdag naar de film. Doron Kurz, commercieel directeur bij Pathé: “Wij stonden al een tijd klaar om de Drive-In Bioscoop werkelijkheid te maken deze zomer. Wij zijn heel blij dat door de versoepelde maatregelen vanuit de overheid dit dan ook eindelijk mogelijk is. Hiermee kunnen we een bijzonder uitje bieden om samen te doen met familie of vrienden deze zomer.”

De films starten om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf een uur van tevoren op locatie inrijden. Een ticket kost € 22,50 per auto. Borchland zorgt ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken en verkoopt voor de juiste bioscoopervaring ter plekke onder andere frisdranken, M&M’s en popcorn.

Uiteraard worden tijdens de Pathé Drive-In Bioscoop alle 1,5 meter maatregelen gewaarborgd. De locatie is het parkeerterrein van evenementenlocatie Borchland, nabij De Ziggo Dome en naast het kantoor van EndemolShine Nederland in Amsterdam.

Tickets zijn te bestellen via pathe.nl/drivein.

Bron: Pathé/BM

Bericht delen