woensdag 17 januari 2018

Park Lane TV produceert spelshow voor Reshet

Park Lane TV heeft de afgelopen vier dagen in Studio 24 opnamen gemaakt voor Locked, een grote nieuwe spelshow die vanaf volgende maand onder de titel Neulim wordt uitgezonden door de Israëlische zender Reshet. In de spelshow worden twee mensen fysiek opgesloten in doolhof met 45 deuren. Zij proberen al geld verdienend hun weg naar buiten te spelen.

 

Willem Brom van Park Lane ontwikkelde de formule twee jaar geleden. Begin dit jaar werd een pilot gemaakt en tijdens de MIP werd duidelijk dat Reshet tien afleveringen wil gaan uitzenden. Met name het decor van Locked is spectaculair. De enorme glazen constructie kan volledig wegzakken in de vloer en op de glazen deuren kunnen door middel van beamers in de vloer informatie en vragen worden geprojecteerd.

Reshet is een grote zender in Israël, waar onder andere ook The Voice, Survivor en Big Brother te zien zijn. Brom hoopt uiteraard op een internationale doorbraak voor Locked. Lees meer over de ontwikkeling van het programma en de plannen van Brom in het volgende nummer van Broadcast Magazine. Nog geen abonnee? Meld je hier aan, dan zorgen wij dat het volgende nummer op 8 juli op de mat ligt!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen