Gouden Televizier-Ring voor Over Mijn Lijk
vrijdag 9 oktober 2020

Gouden Televizier-Ring voor Over Mijn Lijk

BNNVARA-programma Over Mijn Lijk met presentator Tim Hofman heeft de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Tijdens de live-uitzending vanuit Carré kon er online worden gestemd. Het programma won met 63 procent van de stemmen. Andere kanshebbers waren Beste Zangers (AVROTROS) en Nick, Simon & Kees: Homeward Bound (AVROTROS).

In Over Mijn Lijk, een productie van Skyhigh TV, volgt Tim Hofman vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Bij de uitreiking was ook deelnemer Alex de Lange aanwezig, die een hersentumor heeft en als enige uit dit seizoen niet is overleden. Samen met zijn vrouw zat hij in Carré.

Tim Hofman won bovendien voor de eerste maal in zijn carrière de Televizier-Ster voor beste presentator. Hij versloeg André van Duin en Beau van Erven Dorens. Ook de Televizier-Ster Online Video-serie ging naar de 32-jarige presentator voor zijn programma BOOS.

Chantal Janzen ging er voor de zesde keer vandoor met de Televizier-Ster Presentatrice. Ze liet Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen achter zich.

Net als vorig jaar viel Martien Meiland weer in de prijzen. Waar hij in 2019 naar huis ging met de Gouden Televizier-Ring voor Chateau Meiland, mocht de hij ditmaal de Televizier-Ster Talent mee naar huis nemen. Beestenbrigade kreeg de meeste stemmen in de categorie Televizier-Ster Jeugd.

Winnaars
Gouden Televizier-Ring: Over Mijn Lijk
Televizier-Ster Presentatrice: Chantal Janzen
Televizier-Ster Presentator: Tim Hofman
Televizier-Ster Jeugd: Beestenbrigade
Televizier-Ster Talent: Martien Meiland
Televisier-Ster Online-Videoserie: BOOS
Televizier-Ster Acteur/Actrice: Elise Schaap
Televizier Oeuvre-Ring: Ivo Niehe

Bron: Televizier/BM
Foto: William Rutten/Televizier

Bericht delen