Opnames Zondag met Lubach en Dit was het nieuws krijgen weer publiek
donderdag 23 juli 2020

Opnames Zondag met Lubach en Dit was het nieuws krijgen weer publiek

De populaire satirische programma’s Zondag met Lubach en Dit was het nieuws worden in het najaar weer opgenomen met studiopubliek. Het gaat wel om minder mensen dan voor de coronacrisis het geval was.

De kaartverkoop voor de nieuwe reeks Dit was het nieuws is woensdag van start gegaan. De eerste opnamen vinden op 4 september plaats in Studio 5 op het Media Park.

De makers van Zondag met Lubach spreken nog wel van een klein voorbehoud, omdat de situatie de komende weken door het coronavirus nog kan veranderen. Inschrijven voor de loting van de tickets is daarom nog niet mogelijk. Zondag met Lubach wordt opgenomen in Theater Bellevue te Amsterdam.

Zondag met Lubach en Dit was het nieuws zaten allebei midden in een reeks toen half maart de coronacrisis uitbrak. Beide programma’s maakten het seizoen af zonder publiek. Lubach presenteerde zijn show vanuit een ‘bunker’, samen met eindredacteur Janine Abbring en vaste schrijver Tex de Wit.

In Dit was het nieuws gaven teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal samen met de gasten commentaar op het nieuws met spatschermen tussen de verschillende deelnemers in.

Bron: AD/BM

Bericht delen