dinsdag 16 januari 2018

Opnames nieuwe familieserie AVRO gestart

De AVRO komt dit najaar met een nieuwe familieserie: De Vier van Westwijk en de verdwijning van Bo Monti. De opnames voor de avontuurlijke serie, naar de boekenreeks De Vier van Westwijk van Manon Spierenburg, zijn inmiddels gestart in Noordwijk aan Zee. De serie is een productie van Waterland Film en de AVRO met hoofdrollen voor Tygo Gernandt en Ferry Doedens. De regie van de serie is in handen van Barbara Bredero en Camiel Schouwenaar.

De verdwijning van Bo Monti is een avontuurlijke en humoristische zoektocht van drie kinderen naar de verdwenen zanger Bo Monti. Een belangrijke rol speelt ook hun hond Koesja. Het verhaal speelt zich af in het fictieve plaatsje Westwijk aan Zee aan de Noordzeekust. In de winter is Westwijk aan zee een suffend dorp, in de zomer groeit het uit tot een ‘mondaine’ wereldstad waar alles mogelijk is.

Belangrijke bijrollen zijn er voor onder meer Jessica Zeylmaker, Marijn Klaver, Mara van Vlijmen, Catharina Haverkamp, Marc Nochem, Romana Vrede, Wim Bouwens en Job Raaijmakers. De tiendelige familieserie De Vier van Westwijk is vanaf 13 oktober te zien bij de AVRO op Z@PP.

Bron: AVRO

Bericht delen