dinsdag 16 januari 2018

Opnames Lang leve de tv gestopt wegens brand

Tijdens de opnames van Lang leve de tv vatte een stroomkabel in Studio Baarn vlam. Presentator Jan Smit liet op Twitter weten dat de schade meevalt. “Net opnames Lang leve de tv stil gelegd omdat een stroomkabel in de brand vloog! Iedereen geëvacueerd, gelukkig alles onder controle nu!”, schrijft de zanger. Enige tijd later liet hij vanuit de studio weten dat de opnames konden doorgaan.

De 25-jarige Smit test in de nieuwe zaterdagavondshow van de TROS het geheugen van bekende Nederlanders over de 60-jarige tv-geschiedenis. De deelnemers krijgen kennisvragen, maar wagen zich ook aan legendarische spellen zoals de toren van Pisa uit Ron’s Honeymoonquiz, de spiraal uit de Staatsloterijshow en het stokkenspel uit de Tedshow.

In de eerste aflevering, 20 augustus op tv, vormen Mireille Bekooij en Linda de Mol een van de drie teams die strijden om de titel Beste tv-kenner van Nederland. Ze nemen het op tegen Nance Coolen met Wilfred Genee en de acteurs Annemieke Verdoorn en Marc Klein Essink uit de voormalige ziekenhuisserie Medisch Centrum West.

Bron: Almere Vandaag

Bericht delen