Op1 terug naar vijf uitzendingen per week
vrijdag 22 mei 2020

Op1 terug naar vijf uitzendingen per week

De talkshow Op1 gaat in de zomer terug van zeven naar vijf uitzendingen per week, meldt RTL Boulevard. Volgens diverse bronnen wordt de VPRO op vrijdag toegevoegd als deelnemende omroep, waardoor BNNVARA twee van haar drie wekelijkse uitzendingen verliest.

Door het terugbrengen van het aantal wekelijkse uitzendingen zou Fidan Ekiz haar functie als presentator verliezen. Haar duopresentator Jeroen Pauw gaf op 14 mei aan de talkshow op 28 juni voor het laatst te presenteren.

De uitzendingen van Op1 zullen een lengte van 55 minuten krijgen. Voor de vrijdaguitzending van de VPRO werden door enkele bronnen Nadia Moussaid en Thomas Erdbrink genoemd als presentatoren. Erdbrink heeft inmiddels echter gemeld dat hij daar geen tijd voor heeft.

Om het aantal wekelijkse uitzendingen te laten uitkomen op vijf en de VPRO een plek te geven zou BNNVARA een presentatieduo de wacht moeten aanzeggen. Het is niet bekend of het gaat om Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra of om Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen