dinsdag 16 januari 2018

Ook Alain Clark in Beste Singer-Songwriter

Giel Beelen start maandag met zijn talentenjacht De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Singer-songwriters Alain Clark en Boudewijn de Groot en schrijver Herman Brusselmans gaan aanstormend talent bijstaan in De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Eerder werd al bekend dat ook Ilse de Lange, Tim Knol, Waylon en Miss Montreal dat gaan doen.

In deze nieuwe talentenjacht van VARA/BNN, zoekt Beelen het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. Hij wordt bijgestaan door de bekende 3FM-dj’s Eric Corton, Gerard Ekdom, Claudia de Breij, Paul Rabbering en Timur Perlin. Beelen: “Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien door hulp van bekende Nederlandse singer-songwriters. Het gaat echt over muziek maken.”

Na tien afleveringen hoopt Beelen de beste singer-songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. Deze moet kunnen zingen, muziek schrijven, zichzelf begeleiden én het publiek weten te raken. De winnaar krijgt niet alleen de titel, maar ook gegarandeerde air- en stagetime, de ultieme prijs voor elke beginnende artiest.

Bron: VARA

Bericht delen